BYLIV & BYRUM

 

 

 

FELT Analyse arbejder med byens liv og rum ud fra et særligt fokus på sociale og kulturelle aspekter af byens hverdagsliv. Det handler om mennesker og hvad mennesker gør i de rum de er tilstede i.

 

FELT Analyse anser involvering, engagement, dialog og ejerskab for essensen af en vellykket proces. Vi kan kvalificeret kortlægge netværk og eksisterende praksis. Pege på hvad der kendetegner den eksisterende kultur og hvilke dele I gerne vil  facilitere, bevare eller undgå at bringe videre i nye omgivelser.

 

FELT Analyse hjælper med at træffe gode beslutninger om de fremtidige byrum, hvor der er behov for at tænker mere helhedsorienteret. Konkret betyder det, at vi undersøger kulturer og  normer gennem kortlægning og kvalitative analyser, så behov til fremtidens byrum gøres klare og giver jer de bedste forudsætninger for at arbejde strategisk med den fysiske planlægning og 'place-making'.

 

Vi følger gerne med under hele processen gennem forundersøgelser, kortlægninger, facilitering og vender tilbage for at evaluere resultaterne.